Superhandige weddingplanner apps voor Android en IOS

Ik heb een paar mooie weddingplanner apps verzameld die je kunnen helpen met het budget, de gastenlijst, de bloemen, het trouwalbum, het trouwfeest en al die vele dingen waar je aan moeten denken. Erg handig maar geeft vooral… rust!

 

Ceremony

Ceremony is een superhandige en onmisbare foto-verzamel app waar je veel plezier aan zult beleven. Het mooie van deze app is dat je al je gasten kunt uitnodigen om met een speciale code in te loggen zodat ze hun leukste foto’s (de mooste maak ik natuurlijk zelf…) van je trouwdag kunnen uploaden. Vervolgens kan iedereen die foto’s zien en er op reageren.
En voor jou is het ideaal om al die foto’s in een keer te kunnen downloaden, waardoor je ze direct kunt printen, enz. Zo hoef je niet alle social media apps af te zoeken voor foto’s van je bruiloft. Scheelt je een hoop tijd en moeite.
De app is gratis maar ik zou voor maar 5,49 euro de betaalde versie nemen. Voordeel is dan dat je de code kunt customizen en je alle foto´s in de hoogste resolutie kunt downloaden.
Beschikbaar voor Android en IOS.

Link: Android
Link: iOS

 
 
Appy Couple

Met Appy Couple kun je je eigen trouwwebsite maken waarin je al je informatie kunt delen met iedereen. Naast digitale uitnodigingen kun je het programma, cadeautips, locatie en dresscode delen.
De prijs is pittig: 50 of 150 euro. Betaal je meer, dan krijg je meer keuze uit luxe designs en mogelijkheden.
Beschikbaar voor Android en iOS.

Link: Android
Link: iOS

 
 

De WeddingHappy app lijkt wel wat op de TrouwTeam app. Vul je gegevens in, je trouwdatum en vervolgens krijg je een handig overzicht te zien met wat je nog allemaal moet doen en voor welke datum. Het is gratis, maar voor het toevoegen van een persoon betaal je 7,99 euro, en voor vijf personen betaal je 22,99 euro. Minpuntje is wel dat het allemaal in het Engels is.
Beschikbaar voor Android en iOS.

Link: Android
Link: iOS

 
 

Uitnodigingen sturen naar iedereen is veel werk. Om het allemaal makkelijker te maken is er de app Paperless Post. Hiermee kun je ontzettend mooie digitale uitnodigingen sturen. De ontvangers voelen alsof ze een echte uitnodiging krijgen in de vorm van een enveloppe met geanimeerd kaartje. Zo krijg je veel sneller een antwoord van je gasten.
Het is alleen helaas weer niet gratis. Per kaartje betaal je een aantal coins. Voor 5 euro heb je 10 coins. Je kunt kiezen uit veel mooie designs. Ook voor andere feestjes te gebruiken. Nadeel is wel dat je geen tastbare uitnodigingen hebt om te bewaren voor later.
Beschikbaar voor je desktop computer en iOS. Helaas niet voor Android.

Link: Desktop
Link: iOS