Bruidsfotograaf

Ik sta bekend om mijn spontane en originele bruidsfoto’s en heb jarenlange ervaring in zowel binnen- als buitenland. Het is voor mij elke keer weer een feest om een trouwdag te fotograferen. De vrolijke mensen, de pure liefde die ik voel, de gezelligheid, de gesprekken met het bruidspaar en de gasten, het avondfeest, de leuke vriendschappen die er soms uit voortkomen.
Ik doe het nog steeds met heel veel plezier!

 

 

Videograaf en DJ

Naast mij als bruidsfotograaf kunt u ook een videograaf inhuren voor een prachtige bruidsfilm, met door u zelf uitgekozen muziek.
Een drone? Ook geen probleem.
Zoekt u een
DJ of band voor uw avondfeest? Ook daar kan ik u bij helpen. Mail naar info@freezefotografie.nl

 

 

Love shoot

Steeds populairder wordt de love-shoot (ook wel pre-wedding shoot genoemd). Een paar weken voordat jullie gaan trouwen maken we een kleine reportage in jullie normale kleding. Fijn om mij alvast te leren kennen en aan mijn fotocamera’s te wennen. Erg leuk om deze foto’s later weer te bekijken.

 

 

U betaalt voor:

Een fotograaf met jarenlange ervaring die gewent is de hele dag gefocust en op het juiste moment foto’s te maken op bruiloften.
Een echte fotograaf. Foto’s laten maken door een onervaren oom of vriend scheelt zeker geld, maar de teleurstelling achteraf is vaak groot en niet terug te draaien…
Foto’s uitzoeken en nabewerken (een aantal dagen zeer intensief computerwerk).
Onderhoud en upgraden apparatuur (computer + camera’s + lenzen).
Reclame- en website kosten.